Tannlege Kvernaland

Til sammen har vi over 100 års erfaring! Våre ansatte streber etter å levere tannpleie i et avslappende miljø. Vi har et team av høyt kvalifiserte kosmetiske tannleger mer enn hundre års kombinert erfaring. Hver av våre ansatte er dedikert til å tilby en smertefri opplevelse som løser dine spesielle behov. Vi har sertifiserte spesialister som dekker alle de ulike komplekse områdene av tannbehandling.

tannlege Kvernaland

Be om en gratis konsultasjon i dag
Vi tilbyr gratis konsultasjoner for å diskutere dine bekymringer med en utdannet og kvalifisert fagperson. I tillegg gir vår tannklinikk Kvernaland billig og enkle betalingsplaner og finansielle muligheter for enkelhets skyld! Uansett hva dine bekymringer er, er vi forpliktet til å tilby deg den beste tannlegen og kundeservice.

Vi ønsker å tilby deg og hele familien en komfortabel og pedagogisk erfaring og tilfredsstille dine behov uansett hvor gammel du er. Som bevis på vårt engasjement, kan vi tilby en 100% fornøyd garanti på alt arbeid vi gjør!

Hvis du ønsker et møte med vår tannlege i Kvernaland, kan du gjerne ringe oss for å planlegge en avtale.

Kvalitets tannlege i Kvernaland

Vårt mål er å gi alle pasienter en tannbehandling avhøy kvalitet i et avslappende og innbydende miljø, fra forebyggende omsorg for små barn til avanserte tannerstatninger for voksne og eldre. Som anbefalt tannlege i Kvernaland er vi dedikert til å hjelpe pasienter å oppnå et smil de er fornøyde med og ønsker å vise frem til andre.

Tannklinikk for hele familien
Vi er stolte av å kunne tilby en rekke behandlingstilbud tilpasset for å passe de ulike behovene til hvert medlem av familien din. Fra og med omfattende,riktig alders forebyggende behandling. Vi skaper langsiktige behandlingsplaner.

Ved å tilby en rekke kosmetiske og Restorative tannbehandlinger, er vårt team i stand til å hjelpe deg med å løse dagens problemer med tennene dine og legge til rette for et vakkert, sunt smil. Noen av våre populære kosmetiske og oppfriskende behandlinger inkluderer:

Rutine rengjøring
Porselenskroner og broer
Fyllinger
Skallfasetter
Tetting
Full og partielle proteser
Tannbleking
Tannkjøttsykdom
Implantat og restaurering
Rot kanal terapi
Estetisk Tannbehandling
Digitale røntgenbilder
Nitrogenoksid

Vår familie Visning familien
Pasienter utgjør en viktig del av Maher Dental Center familien. Fra og med ditt første besøk til vår tannlegepraksis, streber vårt team for å sikre at dine behov blir møtt og bekymringer besvart, fra vennlig hilsen ved vårt front office staff, til grundige konsultasjoner one-on-one med våre tannleger. Ved å prioritere pasientkomfort i alle faser av omsorg, gir vår familie din med en tannlege hjemme.

Besøk oss i dag!
Hvis du vil vite mer om våre tjenester, møte vårt tannlegeteam, eller for å planlegge din neste tannlegesjekke, ta kontakt med oss i dag. Vi ser frem til å hjelpe din familie!

6 grunner til å prøve Tannlege Norge

1. Første konsultasjon er gratis
Det er ønskelig å ha en tannlege i Kvernaland som er ekstremt dyktig, erfaren og omsorgsfull. Samtidig ønsker du tydelig og åpen kommunikasjon for å bli hørt og behandlet med respekt. Det er derfor vi inviterer deg til å komme inn og sjekke oss ut for en gratis innledende konsultasjon. Vi får gleden av å møte deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Du kan se hvordan kontoret vårt er og finne ut om vi er riktig for deg.

2. Vi tar vekk “skrekken” med å gå til tannlegen.
For mange mennesker kan bare tanken av å se en tannlege være nervepirrende. Vi vet at det ikke trenger å være sånn. Det er derfor vi har opprettet en myk, behagelig og spa-lignende atmosfære for våre pasienter. Vi ønsker å gjøre hvert besøk så avslappet og stressfritt som mulig ved hjelp av aromaterapi og healing lydfrekvenser.

3. Når det kommer til tannbehandling er mindre bedre.
Hver av tennene dine er et vitalt og levende organ. Jo mer “arbeid” som er gjort med dem, jo ​​mer traumer – og svakere blir de. Tannlege Norge legger vekt på forebygging og tidlig intervensjon, fordi det ikke finnes et eneste tannmateriale som kan erstatte dine egne sunne tenner. Dette er grunnen til vi fokuserer på å finne kilden til enhver sykdom eller dysfunksjon, slik at vi kan ta både årsak og symptomer.

4. Vi vet at tennene er koblet til resten av kroppen din.
Tannhelsen din kan ha stor innvirkning på din generelle helse og velvære. Med hver prosedyre vurderer vi nøye virkningen den har på resten av kroppen din. Det er derfor vi oppfordrer til testing av biokompatibilitet på dentale materialer og ikke bruker kjente nervegifter som kvikksølv amalgam for å reparere forfalte eller ødelagte tenner. Hos Tannlege Norge, tilbyr vi biokompatibilitetstesting for å fastslå om en pasient er overfølsom for dentale materialer. Disse testene finner ut hvilke materialer som vil være best egnet for pasienten. Vi ser ikke bare på tennene. Vi ser på det store bildet.

5. Vi behandler årsaker, ikke symptomer; jobb med kroppen, ikke mot den.
Vi kombinerer det beste av moderne vitenskap og klinisk praksis med tradisjonelle, holistisk healing metoder, og gir en virkelig transformativ form for tannpleie. Vi studerer tannfaget kontinuerlig, og blir stadig mer raffinert og legger alle våre kunnskaper og ferdigheter mot vårt mål om å hjelpe deg og oppnå optimal tannhelse.

6. Du har styringen.
Vi tar sikte på å gi deg den informasjonen du trenger for å gjøre de beste og mest informerte valg om din orale helse. Dette omfatter både konvensjonelle og biologiske alternativer – og muligheten til å gjøre noe i det hele tatt. Bare du kan bestemme hvilken behandling som er mest fornuftig med hensyn til dine behov, verdier, ressurser og tro. Det vil være en stor glede å kunne være til hjelp for deg.

Om oss
Som tannlege i Kvernaland sentrum, spesialiserer vi oss på omfattende tannbehandling for hele familien. Vår praksis har ekstra fokus på god service, kvalitet og pasient bekvemmelighet, og samtidig være en billig tannlege.

Våre tjenester
Med ekstra vekt på livstids forebyggende behandling, kan vi tilby et komplett spekter av tannhelsetjenester for å møte de individuelle behov og preferanser for hver pasient. Fra rutine rengjøringer til fulle restaureringer, bruker vi de nyeste innen teknikker og utstyr for å gi pasientene våre best mulige resultater.

Vår atmosfære
Vi har utformet kontoret vårt med våre pasienter i tankene. Ved å kombinere en rolig atmosfære med moderne teknologi, har vi skapt et sted hvor våre pasienter får den beste kvaliteten på tannpleie de trenger og fortjener. I det øyeblikket du går inn døra vår, vil vårt team gjøre at du føler deg komfortabel og ivaretatt. Vår tannklinikk har det nyeste utstyret, slik at vi kan tilby deg de mest avanserte behandlingene.

Vårt team
Vårt team av tannleger har gjennomgått en rekke etterutdanningskurs for å holde oss oppdatert på de nyeste teknikker og industristandarder.  Vi gir enhver pasient en personlig, en-til-en samtale for å forklare prosedyrer, lytte til bekymringer og svare på spørsmål.

Vår filosofi
Tannlege Norge tilstreber å være en kvalitetsklinikk i Norge, fordi oral helse er en integrert del av den generelle helsen. Vår filosofi er å gi omsorg som vil være i din beste interesse både nå og i årene som kommer, slik at du har et smil som vil vare livet ut!

Vi ønsker deg velkommen til å gjøre Tannlege Norge i Kvernaland til ditt tannpleie hjem. Ring og book time hos oss i dag.

Tannlege Norge
 post@tannlegenorge.no